Рецепт

Торт-морозиво "мурашник" SNICKERS

Birds eye view of Snickers funnel ice cream cake next to Snickers ice cream bars
Час приготування
30 хвилин
Інгредієнти
8 шт.
Порції
12 х
Тістечка «мурашник» SNICKERS, приготовані з млинцевого борошна, — це святкові ласощі, якими приємно ділитися.

Інгредієнти

  • 1 1/2 склянки борошна на млинці
  • 1 ст. ложка цукру-піску
  • 1 ч. ложка ванільного екстракту
  • Рослинна олія для смаження
  • 3/4 склянки вершків 35% жирності
  • 1/4 склянки цукрової пудри (додавати частинами)
  • 4 (48-грамових) батончики морозива SNICKERS
  • 3 ст. ложки карамельного соусу
ПРОДУКТ, ЩО ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ

МОРОЗИВО SNICKERS®

Інструкція

  1. 1
    Збийте суху суміш для млинців з 3/4-1 склянкою води, цукровим піском і ваніллю до однорідної маси. (Тісто має бути густим, проте доволі рідкуватим). Перекладіть у пакет, що закривається, зі зрізаним куточком або у пластикову пляшку для витискання.
  2. 2
    Налийте достатньо рослинної олії в середню сковороду на висоту до 2,5 см; нагрівайте на середньому вогні, поки термометр з миттєвим зчитуванням не покаже 190°С.
  3. 3
    Працюйте партіями, обережно і швидко викладіть приблизно 2 ст. л. тіста в каструлю, закручуючи його, щоб сформувати 8-сантиметровий круг. Смажте від 30 секунд до 1 хвилини з кожного боку або до утворення золотистої скоринки. Перекладіть на деко, застелене паперовим рушником.
  4. 4
    Тим часом, використовуючи електричний міксер, збийте вершки та 2 ст. л. цукрової пудри до утворення стійких піків. Розріжте кожен батончик морозива SNICKERS на 3 квадрати.
  5. 5
    Посипте фанел-кейки залишками цукрової пудри. Зверху покладіть шматочок морозива SNICKERS і ложку збитих вершків. Посипте карамеллю.
  6. 6
    Порада 1: замість карамельного соусу можна полити вершковим соусом.
  7. 7
    Порада 2: прикрасьте 1/2 склянки подрібненого арахісу.

Більше схожих рецептів