Рецепт
Тістечка з арахісовою пастою та морозивом SNICKERS®.
Час приготування
1 година
Інгредієнти
9 шт.
Порції
10 х
Тарти з морозивом SNICKERS®. Спробуй!
Інгредієнти
- 1 склянка подрібнених крекерів
- 1/4 склянки розтопленого вершкового масла
- 170 г розм'якшеного вершкового сиру
- 2 ст. ложки м'якої арахісової пасти
- 1/2 склянки збитих вершків
- 1 (50 г) шоколадний батончик SNICKERS®, подрібнений великими шматками
- 2 (48-грамових) батончики морозива SNICKERS®, кожен розрізаний на 5 частин
- 2 ст. ложки шоколадного соусу
- 2 ст. ложки карамельного соусу
Інструкція
-
1 Змішайте крихти солодкого крекера і розтоплене вершкове масло; рівномірно викладіть суміш у десять 8-сантиметрових тарталеток, піднімаючи краї. Заморозьте на 10 хвилин або поки суміш не застигне.
-
2 За допомогою електричного міксера збийте вершковий сир з арахісовим маслом.
-
3 У арахісову масляну суміш додайте збитий топінг і подрібнений шоколадний батончик SNICKERS®.
-
4 Викладіть приблизно 2 ст. л. начинки в кожну тарталетку; прикрасьте шматочком батончика морозива SNICKERS Original Ice Cream Bar.
-
5 Зверху кожну тарталетку полийте шоколадним та карамельним соусом. Поставте в морозильну камеру на 20 хвилин або до готовності до подачі.