Рецепт

Тістечка з арахісовою пастою та морозивом SNICKERS®.

SNUA PBPies.jpg
Час приготування
1 година
Інгредієнти
9 шт.
Порції
10 х

Інгредієнти

  • 1 склянка подрібнених крекерів
  • 1/4 склянки розтопленого вершкового масла
  • 170 г розм'якшеного вершкового сиру
  • 2 ст. ложки м'якої арахісової пасти
  • 1/2 склянки збитих вершків
  • 1 (50 г) шоколадний батончик SNICKERS®, подрібнений великими шматками
  • 2 (48-грамових) батончики морозива SNICKERS®, кожен розрізаний на 5 частин
  • 2 ст. ложки шоколадного соусу
  • 2 ст. ложки карамельного соусу
ПРОДУКТ, ЩО ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ

Інструкція

  1. 1
    Змішайте крихти солодкого крекера і розтоплене вершкове масло; рівномірно викладіть суміш у десять 8-сантиметрових тарталеток, піднімаючи краї. Заморозьте на 10 хвилин або поки суміш не застигне.
  2. 2
    За допомогою електричного міксера збийте вершковий сир з арахісовим маслом.
  3. 3
    У арахісову масляну суміш додайте збитий топінг і подрібнений шоколадний батончик SNICKERS®.
  4. 4
    Викладіть приблизно 2 ст. л. начинки в кожну тарталетку; прикрасьте шматочком батончика морозива SNICKERS Original Ice Cream Bar.
  5. 5
    Зверху кожну тарталетку полийте шоколадним та карамельним соусом. Поставте в морозильну камеру на 20 хвилин або до готовності до подачі.

Більше схожих рецептів