Рецепт
Тістечка SNICKERS у формі великодніх яєць

Час приготування
35 хвилин
Інгредієнти
12 шт.
Порції
12 х
Приготуйте ці розкішні тістечка блонді у формі класичних великодніх
яєць, прикрашені цукерками SNICKERS і кольоровою глазур'ю, для цікавого святкового частування.
Інгредієнти
- 1 склянка борошна для випічки
- 1 ч. ложка розпушувача
- 1/2 ч. ложки солі
- 1/2 склянки несолоного вершкового масла
- 1 склянка коричневого цукру
- 1 яйце
- 2 ч. ложки ванільного екстракту
- 12 подрібнених цукерок SNICKERS Minis (додавати частинами)
- 1/2 склянки готової ванільної глазурі
- 28 г розтоплених фіолетових цукерок M&MS
- 28 г розтоплених жовтих цукерок M&MS
- 28 г розтоплених блакитних цукерок M&MS
Інструкція
-
1 Розігрійте духовку до 180°С. Змащену 23-сантиметрову квадратну форму для запікання вистеліть пергаментним папером так, щоб він звисав по краях. Збийте разом борошно, розпушувач, сіль і відставте.
-
2 Розтопіть вершкове масло в каструлі на середньому вогні; вмішайте коричневий цукор. Зніміть з вогню. Перекладіть у велику миску і дайте повністю вистигнути.
-
3 Вбийте яйце і ваніль. Вмішуйте борошняну суміш до однорідності. Складіть навпіл нарізане печиво SNICKERS Minis. Викладіть тісто у підготовлену форму для випікання і розрівняйте поверхню.
-
4 Випікайте на середній решітці в духовці 20-25 хвилин або до тих пір, поки на зубочистці, вставленій в центр, не залишиться лише кілька вологих крихт; дайте повністю охолонути на решітці.
-
5 Вийміть із форми і зніміть пергаментний папір. Зверху покрийте глазур’ю. За допомогою 5-сантиметрових формочок для печива у формі яйця виріжте 12 яєць блонді (решту блонді прибережіть для використання в подальшому).
-
6 Прикрасьте яйця розтопленою цукерковою глазур'ю. Посипте залишками подрібнених SNICKERS Minis.
-
7 Порада: замість розплавлених цукерок прикрасьте пасхальним посипанням або пастельними трубочками для охолодження.