Рецепт

Тістечка SNICKERS у формі великодніх яєць

easter-blondies-1.jpg
Час приготування
35 хвилин
Інгредієнти
12 шт.
Порції
12 х
Приготуйте ці розкішні тістечка блонді у формі класичних великодніх яєць, прикрашені цукерками SNICKERS і кольоровою глазур'ю, для цікавого святкового частування.

Інгредієнти

  • 1 склянка борошна для випічки
  • 1 ч. ложка розпушувача
  • 1/2 ч. ложки солі
  • 1/2 склянки несолоного вершкового масла
  • 1 склянка коричневого цукру
  • 1 яйце
  • 2 ч. ложки ванільного екстракту
  • 12 подрібнених цукерок SNICKERS Minis (додавати частинами)
  • 1/2 склянки готової ванільної глазурі
  • 28 г розтоплених фіолетових цукерок M&MS
  • 28 г розтоплених жовтих цукерок M&MS
  • 28 г розтоплених блакитних цукерок M&MS
ПРОДУКТ, ЩО ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ

Інструкція

  1. 1
    Розігрійте духовку до 180°С. Змащену 23-сантиметрову квадратну форму для запікання вистеліть пергаментним папером так, щоб він звисав по краях. Збийте разом борошно, розпушувач, сіль і відставте.
  2. 2
    Розтопіть вершкове масло в каструлі на середньому вогні; вмішайте коричневий цукор. Зніміть з вогню. Перекладіть у велику миску і дайте повністю вистигнути.
  3. 3
    Вбийте яйце і ваніль. Вмішуйте борошняну суміш до однорідності. Складіть навпіл нарізане печиво SNICKERS Minis. Викладіть тісто у підготовлену форму для випікання і розрівняйте поверхню.
  4. 4
    Випікайте на середній решітці в духовці 20-25 хвилин або до тих пір, поки на зубочистці, вставленій в центр, не залишиться лише кілька вологих крихт; дайте повністю охолонути на решітці.
  5. 5
    Вийміть із форми і зніміть пергаментний папір. Зверху покрийте глазур’ю. За допомогою 5-сантиметрових формочок для печива у формі яйця виріжте 12 яєць блонді (решту блонді прибережіть для використання в подальшому).
  6. 6
    Прикрасьте яйця розтопленою цукерковою глазур'ю. Посипте залишками подрібнених SNICKERS Minis.
  7. 7
    Порада: замість розплавлених цукерок прикрасьте пасхальним посипанням або пастельними трубочками для охолодження.

Більше схожих рецептів