Рецепт

Тістечка SNICKERS з арахісовою пастою.

Birds eye view of snickers peanut butter pies next to unwrapped snickers chocolate bars and graham crackers
Час приготування
15 хвилин
Інгредієнти
11 шт.
Порції
16 х
Ці тістечка SNICKERS із горіховою основою та поживною начинкою з арахісового масла — просто вибух солодкого смаку, який сподобається кожному.

Інгредієнти

  • 1 склянка подрібнених крекерів
  • 1/4 склянки дрібно подрібненого арахісу (додавати частинами)
  • 2 ст. ложки коричневого цукру
  • 1/4 склянки розтопленого вершкового масла
  • 2 стандартних (50-грамових) батончики SNICKERS (додавати частинами)
  • 170 г звичайного вершкового сиру (у брикетах)
  • 3/4 склянки м'якої арахісової пасти
  • 1/4 склянки цукрової пудри
  • 1 ч. ложка ванільного екстракту
  • 1/2 склянки вершків 35% жирності
  • 2 ст. ложки карамельного соусу
ПРОДУКТ, ЩО ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ

Інструкція

  1. 1
    Розділіть 16 міні-кексів паперовими вкладками. У мисці перемішайте крихти солодкого крекеру, 2 ст. л подрібненого арахісу і коричневого цукру до отримання суміші, додайте розтоплене масло і добре перемішайте. Розділіть рівномірно на чашки, розтискаючи вгору, щоб утворилися скоринки. Поставте в морозилку на 30-40 хвилин або до затвердіння.
  2. 2
    Покришіть один батончик SNICKERS, а решту розріжте на 16 частин.
  3. 3
    За допомогою електричного міксера збийте вершковий сир, арахісове масло, цукрову пудру та ваніль до легкої, пухкої та однорідної маси; відставте.
  4. 4
    В окремій мисці збийте вершки до утворення стійких піків; додайте до сирно-вершкової суміші. Перемішайте з покришеним SNICKERS.
  5. 5
    Розподіліть начинку рівномірно між скоринками. Зверху на кожне тістечко покладіть шматочок SNICKERS. Поставте в холодильник на 1-2 години або до застигання. Безпосередньо перед подачею скропіть карамельним соусом і посипте залишками арахісу.
  6. 6
    Порада: для шоколадної скоринки замініть крихти шоколадних вафель на крихти вафель Грем.

Більше схожих рецептів